Siirry sisältöön

Käyttämällä sivustoamme vahvistat, että hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, et saa käyttää Sivustoamme.

Olet päättänyt vierailla Euroopan sivustolla (ranskalaisen verkkosivuston englanninkielinen versio) ostaaksesi tuotteitamme. Tämän seurauksena, asuinpaikastasi riippumatta, käytät Sivustoa Ranskassa ja sitä säätelevät nämä käyttöehdot ja Ranskan lait. 

Haluamme myös olla vuorovaikutuksessa kanssasi kolmansien osapuolien sivustoilla, joilla julkaisemme sisältöä tai pyydämme palautetta, kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa ("kolmannen osapuolen sivustot"). Emme hallitse näitä kolmansien osapuolien sivustoja, eivätkä nämä käyttöehdot koske yrityksiä, joita Yves Salomon Fourrure ei omista tai hallitse, tai sellaisten ihmisten toimintaan, joita Yves Salomon Fourrure ei palkkaa tai johda. Sinun tulee aina tarkistaa kolmansien osapuolien sivustoilla julkaistut käyttöehdot.

Yves Salomon Fourrure käyttää suojattuja socket-kerroksia ("SSL"), alan standardia tietojen siirtämisessä tilaustesi käsittelyyn.

Sinulta keräämämme tiedot

Tiedot, jotka annat meille.
Voit antaa meille tietoja itsestäsi täyttämällä sivustollamme olevia lomakkeita tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai muuten. Tämä sisältää tiedot, jotka annat rekisteröityessäsi käyttämään Sivustoamme (mikä sinun on tehtävä, jos haluat käyttää joitain tarjoamiamme palveluita ja ominaisuuksia), tilata palvelujamme tai tehdä tilauksen sivustollamme. Nämä tiedot voivat sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja pankki- tai luottokorttitietosi (jos haluat tehdä tilauksen sivustollamme). Kun rekisteröidyt meille, voit tarkastella henkilötietojasi kohdassa "Oma tili". Voit siirtyä suoraan 'Omaan tiliin' muuttaaksesi henkilötietojasi, esimerkiksi jos vaihdat osoitettasi. Jos unohdat salasanasi, napsauta vain "unohtunut salasana" -linkkiä rekisteröinti- tai kirjautumissivulla, ja alunperin antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköposti, joka sisältää salatun salasanasi.

Tietoja, joita keräämme sinusta. 
Saatamme kerätä automaattisesti seuraavat tiedot jokaisesta vierailustasi sivustollamme: 
- tekniset tiedot, mukaan lukien Internet Protocol (IP) -osoite, jolla tietokoneesi yhdistetään Internetiin, kirjautumistietosi, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta; ja
- tiedot vierailustasi, mukaan lukien täydellinen URL-napsautusvirta sivustollemme, sen kautta ja sieltä (mukaan lukien päivämäärä ja aika), tarkastelemasi tai etsimäsi tuotteet, sivujen vasteajat, latausvirheet, käyntien pituus tietyillä sivuilla, sivun vuorovaikutustiedot (kuten vieritys, napsautukset ja hiiren osoitin), sivulta poistumiseen käytetyt menetelmät ja puhelinnumerot, joita käytetään asiakaspalvelunumeroomme soittamiseen.

Tiedot, jotka saamme muista lähteistä. 
Saatamme saada tietoja sinusta, jos käytät mitä tahansa muita meidän (tai minkä tahansa ryhmämme jäsenen tai brändin) ylläpitämiä verkkosivustoja tai muita tarjoamiamme palveluita. Tässä tapauksessa olemme ilmoittaneet sinulle, kun olemme keränneet tietoja, että niitä voidaan jakaa sisäisesti ja yhdistää tällä sivustolla kerättyihin tietoihin. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen alihankkijat, mainosverkostot, analytiikkatoimittajat, hakutietojen tarjoajat ja luottotietotoimistot) ja voimme saada sinusta tietoja niitä.

Keksit

Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista sivustomme käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat sivustoamme, ja antaa meille myös mahdollisuuden parantaa sivustoamme. Tarkempia tietoja käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista saat evästekäytännöstämme.

Tietoa käytetty

Käytämme sinusta tallennettuja tietoja seuraavilla tavoilla:

Tiedot, jotka annat meille. 
Käytämme näitä tietoja liittyen:

(a) Sivustomme hallinnointi ja kanssasi tekemämme sopimuksen noudattaminen: meille antamasi tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme 
- täyttää tilauksesi (mukaan lukien tilauksesi kuittaus ja yhteydenpito, jos tilauksesi täyttämisessä on ongelmia); 
- varmistaaksesi, että tilauksesi toimitetaan oikein; 
- ylläpitää tiliäsi; 
- kirjanpito, laskutus, raportointi ja tilintarkastus; 
- luottotarkastus tai seulonta
- todennus- ja henkilöllisyystarkastukset; 
- luotto-, veloitus- tai muu maksun tarkistus ja seulonta; 
- perintä; 
- turvallisuus, turvallisuus, terveys, koulutus, oikeudelliset ja hallinnolliset tarkoitukset.

(b) Asiakaspalvelun tarjoaminen oikeutetun etujemme saavuttamiseksi jälleenmyyjänä: Pyydämme yhteystietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä tilaustietojasi, jotta voimme vastata kaikkiin kysymyksiisi, joita sinulla on sivustomme käytöstä; ilmoittaaksemme sinulle tilauksesi tilasta ja muista asiakaspalvelupalveluista, kuten tarpeidesi ja ostomieltymysten tunnistamisesta. Voimme käyttää tietojasi tilasto- ja markkina-analyysiin tarjotaksemme näitä asiakaspalvelupalveluja. tapaustutkimuksia, meidän tai tietojenkäsittelijäksi nimeämämme kolmannen osapuolen tekemää tutkimusta ja kehitystä, mutta tällöin henkilötietosi anonymisoidaan, jotta nämä osapuolet voivat käyttää niitä. He eivät saa nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi.

(c) Suoramarkkinointi: parantaaksemme ostokokemustasi meillä haluamme pitää sinut ajan tasalla uusimmista tuotteistamme, kampanjatarjouksistamme ja tapahtumistamme. Otamme sinuun yhteyttä markkinointimateriaaleja koskevissa asioissa vain, jos olet suostunut siihen, ja vain suostumuksellasi (esim. sähköisesti (sähköposti tai tekstiviesti)/posti/puhelin). Saatamme käyttää antamiasi tietoja ja sinusta keräämiämme tietoja luodaksemme kuvan kiinnostuksen kohteistasi, jotta voimme räätälöidä viestintämme sinulle varmistaaksemme, että ne ovat merkityksellisiä ja kiinnostavat sinua, ja jotta voimme vieraillessasi sivustollamme räätälöi kokemuksesi niin, että meillä on helpompi asioida.
Suoramarkkinoinnin poissulkeminen: Voit milloin tahansa kieltää meitä olemasta lähettämättä sinulle markkinointiviestintää 
- sähköpostitse napsauttamalla meiltä saamissasi markkinointisähköpostiviesteissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä; tai 
- tekstiviestillä noudattamalla viestin mukana tulleita "STOP" ohjeita tai 
- postitse noudattamalla tiettyyn kampanjaan mahdollisesti sisältyviä ohjeita. Jos olet rekisteröitynyt meille, voit myös kieltäytyä vastaanottamasta meiltä postia kirjautumalla tilillesi ja muuttamalla asetuksiasi.

(d) Palvelumme: Ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista.

(e) Sivustomme: Varmistaaksemme, että sivustomme sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi, ja jotta voimme parantaa kokemustasi Sivustomme käytöstä.

Tietoja, joita keräämme sinusta. 
Käytämme näitä tietoja liittyen:

(a) Sivustomme hallinnointi: Sivustomme hallinta ja sisäinen toiminta, mukaan lukien vianetsintä, data-analyysi, testaus, tutkimus, tilasto- ja kyselytarkoituksiin. Saatamme kerätä tietoja sivustomme vierailijoilta ja analysoida niitä luodaksemme kuvan siitä, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivustoamme. Tämä auttaa meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

(b) Sivuston parantaminen: Sivustomme parantaminen varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi.

(c) Asiakaspalvelun tarjoaminen oikeutetun etujemme saavuttamiseksi jälleenmyyjänä: sinulta keräämiemme tietojen avulla voimme 
- antaa sinun osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun haluat tehdä niin; 
- antaa meille mahdollisuuden mitata tai ymmärtää sinulle ja muille tarjoamamme mainonnan tehokkuutta; ja 
- anna meidän tehdä ehdotuksia ja suosituksia sinulle ja muille sivustomme käyttäjille tavaroista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai heitä, jos olet suostunut siihen, että otamme sinuun yhteyttä näitä tarkoituksia varten.

(d) Sivustomme turvallisuus: osana pyrkimyksiämme pitää Sivustomme turvassa.

Tiedot, jotka saamme muista lähteistä. 
Saatamme yhdistää sinulta keräämämme tiedot ja meille antamiasi tietoja muista lähteistä saamiimme tietoihin. Voimme käyttää yhdistettyjä tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin (saamamme tiedon tyypeistä riippuen).

Tietojesi paljastaminen

Säilytämme ajoittain muiden huolellisesti valittujen ja valvottujen yritysten ja henkilöiden palveluita suorittaaksemme toimintoja puolestamme tämän Sivuston onnistuneen toiminnan ja jatkuvan parantamisen yhteydessä. Nämä yritykset ja henkilöt on nimetty tietojen käsittelijöiksi. Voimme jakaa tietosi valituille kolmansille osapuolille, mukaan lukien:
- Liikekumppaneita, tavarantoimittajia ja alihankkijoita kaikkien heidän kanssaan tekemiemme sopimusten täyttämiseksi (esim. tilauksesi käsittelemiseksi ja tilisi ylläpitämiseksi, mukaan lukien luotto- tai maksukorttitapahtumien valtuuttaminen ja vahvistaminen, toimituspalvelut, tietojen analysointi jne.). Näille yrityksille tai yksityishenkilöille voidaan antaa pääsy henkilötietoihisi tehtäviensä suorittamiseksi, mutta he eivät saa käyttää näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.
- Mainostajat ja mainosverkostot, jotka nimeämme auttamaan meitä ja jotka tarvitsevat tietoja valitakseen ja näyttääkseen sinulle asiaankuuluvia mainoksia puolestamme.
- Analytiikka- ja hakukonetoimittajat, jotka auttavat meitä parantamaan ja optimoimaan sivustoamme.

Emme luovuta henkilötietojasi muille yrityksille tai henkilöille heidän markkinointitarkoituksiinsa, ellet ole rekisteröityessäsi ilmoittanut haluavasi saada tietoa muiden yritysten tuotteista, tarjouksista ja palveluista.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille kolmansille osapuolille:
- Jos myymme tai ostamme yritystä tai omaisuutta, voimme paljastaa henkilötietosi tällaisen yrityksen tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.
- Jos Yves Salomon Fourrure (tai sen perimmäinen holdingyhtiö ja sen määritellyt tytäryhtiöt) tai olennaisesti kaikki sen omaisuus hankitaan kolmannelle osapuolelle, jolloin sen hallussa olevat henkilötiedot asiakkaistaan ​​ovat yksi siirretyistä varoista.
- Jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietosi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita tai pannaksemme täytäntöön tai soveltaaksemme käyttöehtojamme tai verkkomyyntiehtojamme ja muita sopimuksia; tai suojellaksemme oikeuksiamme, omaisuuttamme tai turvallisuuttamme (tai asiakkaidemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta, turvallisuutta). Tämä sisältää tietojen vaihdon muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten suojaamiseksi ja luottoriskin vähentämiseksi.

Missä säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi

Sinulta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa määränpäähän sen maan ulkopuolella, jossa ne alun perin kerättiin. Tämä voi sisältää siirrot Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle (mukaan lukien Yhdysvaltoihin). Syy tähän siirtoon on se, että osa toiminnoista, joita tarvitsemme hoitaaksemme sopimuksen tekemiseen kanssasi, sijaitsevat ETA:n ulkopuolella, esimerkiksi ETA:n ulkopuolella työskentelevä henkilökunta, joka työskentelee meille tai jollakin toimittajistamme. Tällainen henkilöstö voi olla mukana muun muassa tilauksesi täyttämisessä, maksutietojesi käsittelyssä ja tukipalvelujen tarjoamisessa. Lähettämällä henkilötietosi hyväksyt tämän siirron, tallennuksen tai käsittelyn. Ryhdymme kaikkiin kohtuudella tarpeellisiin toimiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaisesti.

5.2 Käytämme viimeisintä vahvaa salaustekniikkaa varmistaaksemme, että kaikki tapahtumatiedot on suojattu korkeimmalla tasolla. Tapahtumatietoja ovat kaikki luotto- tai maksukorttitiedot, henkilökohtaiset yhteystietosi sekä muut nimet ja osoitteet, jotka annat, kun teet tilauksen toimitusta varten toiseen osoitteeseen, sekä ostohistoriasi. Jos olet antanut suostumuksesi ennen tilausprosessia varten tarvittavien tietojen syöttämistä, Sivustomme säilyttää Yves Salomon Fourrure -tilisi tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja ostohistoriasi. Aina kun kirjaudut sisään Yves Salomon Fourrure -tilillesi luodaksesi uuden tilauksen, sinun on syötettävä luottokorttitietosi uudelleen. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä sivustomme osia, olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta. Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaa kenenkään kanssa.

5.3 Valitettavasti tietojen välittäminen Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata Sivustollemme siirrettyjen tietojesi turvallisuutta; kaikki lähetykset ovat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvaominaisuuksia estääksemme luvattoman pääsyn.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidynä sinulla on sovellettavan lainsäädännön mukaisesti oikeus seuraaviin:
• Oikeus saada kopio henkilötietoihinsa sisältyvistä tiedoista;
• Oikeus vastustaa käsittelyä, joka todennäköisesti aiheuttaa tai aiheuttaa vahinkoa tai tuskaa;
• Oikeus estää käsittely suoramarkkinointia varten;
• Oikeus vastustaa päätöksiä, jotka tehdään automaattisesti;
• Tietyissä olosuhteissa oikeus saada virheelliset henkilötiedot oikaista, lukita, poistaa tai tuhota; ja
• Oikeus vaatia korvausta sovellettavien lakien rikkomisesta aiheutuneista vahingoista.

Tietojen säilyttäminen ja tuhoaminen

Säilytämme tietoja niin kauan kuin se on tarpeen tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseksi sinulle ja muille ja niin kauan kuin laki velvoittaa meitä tekemään niin. Tiliisi liittyviä tietoja säilytetään, kunnes tilisi poistetaan, paitsi jos emme enää tarvitse tietoja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen tai kunnes niiden säilyttämiselle ei enää ole laillisia vaatimuksia. Kun emme enää tarvitse henkilötietoja, poistamme ja tuhoamme ne turvallisesti.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Sivustomme voi ajoittain sisältää linkkejä kumppaniverkostojemme, mainostajiemme ja tytäryhtiöidemme verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä jollekin näistä verkkosivustoista, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä ja että emme ota mitään vastuuta näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja näille verkkosivustoille.

Sähköpostin ja tekstiviestien käytöstä poistaminen

Voit milloin tahansa kieltää meitä lähettämästä sinulle markkinointiviestintää (i) sähköpostitse napsauttamalla meiltä saamissasi markkinointiviesteissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai (ii) tekstiviestinä noudattamalla viestin mukana toimitettuja "STOP" ohjeita. Jos olet rekisteröitynyt meille, voit myös kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä ja/tai tekstiviestejä kirjautumalla tilillesi ja muuttamalla asetuksiasi.

Postin Käytöstä Poistaminen

Voit pyytää meitä lopettamaan markkinointiviestinnän lähettämisen sinulle postitse noudattamalla tiettyyn kampanjaan mahdollisesti sisältyviä ohjeita. Jos olet rekisteröitynyt meille, voit myös kieltäytyä vastaanottamasta meiltä postia kirjautumalla tilillesi ja muuttamalla asetuksiasi.

Henkilötietojesi käyttö ja muokkaaminen

Sovellettavat lait antavat sinulle oikeuden saada tietoja sinusta. Käyttöoikeuttasi voidaan käyttää soveltuvien lakien mukaisesti. Vastaamme pääsypyyntöösi kuukauden kuluessa lain mukaisesti. Sovellettavan lain mukaisesti sinulla on myös oikeus päivittää ja korjata henkilötiedoissasi olevat epätarkkuudet sekä tarvittaessa estää tai poistaa tiedot. Voit muuttaa henkilötietojasi siirtymällä "Oma tilini" -sivulle tai pyytää henkilötietojesi muuttamista tai poistamista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@yves-salomon.fr tai kirjoittamalla meille osoitteeseen Service Client Yves Salomon 3, mainitse Paradis 75010 Paris France. Voit myös tehdä valituksen tai estää henkilötietojesi käytön muihin tarkoituksiin kuin mihin ne alun perin kerättiin ottamalla meihin yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen, postiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Oikeus poistaa

Henkilötietojesi, mukaan lukien verkossa julkaistut tai käsitellyt tiedot, poistamista tai poistamista koskevat pyynnöt tulee lähettää osoitteeseen contact@yves-salomon.fr

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Jos haluat saada pääsyn henkilötietoihin, jotka olet antanut meille koneellisesti luettavassa muodossa, tai jos haluat tietosi siirrettävän suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, lähetä pyyntösi osoitteeseen contact@yves-salomon.fr

Säilytyskäytäntö

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten ne on kerätty, tai pidempään kuin laissa on säädetty.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Mahdolliset muutokset, joita voimme tehdä tietosuojakäytäntöömme tulevaisuudessa, julkaistaan ​​tällä sivulla. Tarkista uudelleen säännöllisesti nähdäksesi tietosuojakäytäntöömme tehdyt päivitykset tai muutokset.

Ottaa yhteyttä

Tätä tietosuojakäytäntöä koskevat kysymykset, kommentit tai pyynnöt ovat tervetulleita ja ne tulee lähettää osoitteeseen contact@yves-salomon.com

Jos koet, että Yves Salomon Fourrure on rikkonut tietosuojalainsäädäntöä, voit tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle ("DPA") lain mukaisesti.